LCA
scroll
 Uponor lukker fabrikken i MiddelfartUponor Infra leverer rørsystemer til spildevand og regnvand, trykrørsystemer, kloak- og afløbssystemer med mere, samt skræddersyede løsninger og projektydelser til bl.a. kommuner, forsyningsselskaber.

Uponor lukker fabrikken i Middelfart

SPONSORERET INDHOLD: Lukningen vil finde sted i fjerde kvartal af 2022, og den berører ca. 40 medarbejdere

Som en del af den fortsatte optimering af produktionen har Uponor besluttet at lukke sin fabrik for trykrør i Middelfart. Fabrikken er en del af Uponors infrastrukturdivision kaldet Uponor Infra. Lukningen vil finde sted i fjerde kvartal af 2022, og den berører ca. 40 medarbejdere.

Uponor Infra's fabrik i Middelfart er specialiseret i produktion af trykrør til det danske marked. Efter en strategisk evaluering har Uponor truffet beslutning om at lukke fabrikken.

- Fabrikken i Middelfart har en dygtig stab af meget kompetente medarbejdere. Desværre er det ikke lykkedes for virksomheden at opnå den nødvendige rentabilitet. Derfor har vi besluttet at lukke fabrikken, da vi kan forsyne det danske marked fra vores fabrikker i Sverige, Finland og Polen. Vores stærke salgsteam i Danmark vil fortsat betjene det danske marked med hele vores sortiment af produkter og tjenester af høj kvalitet, også i fremtiden, siger Sebastian Bondestam, President, Uponor Infra.

 

28/10 2022