Aktuelle nyheder - Døre & vinduer

Producerer glas indenfor et døgn, til når ulykken er udeMed Glas Ekspres bliver hærdet, lamineret glas produceret i løbet af 48 timer fra bestilling til afhentning, mens for eksempel hærdet glas og termoruder blot tager 24 timer.

Producerer glas indenfor et døgn, til når ulykken er ude

Forsinkelser og uforudsete hændelser er ofte en del af hverdagen i byggebranchen, og for at hjælpe, når alting ikke går som planlagt, lancerer Glaseksperten ekspresfremstilling, hvor glasset kan produceres og afhentes i løbet af bare et døgn

Del artiklen på

Forsinkede tidsplaner og knuste glas er ikke ualmindelige fænomener i forbindelse med et byggeri, når glasset skal monteres på facaderne og altanerne udenfor eller sættes op som skillevægge inde i bygningen lige op til levering og ibrugtagning. I den forbindelse kan bygherre og entreprenør hurtigt få svedige håndflader og ledt tankerne hen på dagsbøder og skuffede miner, og de vil gøre alt, hvad de kan, for at finde en løsning.

Sådan en løsning kommer Glaseksperten nu med i form af Glas Ekspres, der sørger for, at hærdet, lamineret glas bliver produceret i løbet af 48 timer fra bestilling til afhentning, mens for eksempel hærdet glas og termoruder blot tager 24 timer. Det er op mod en femtedel af den tid, det normalt tager at fremstille glasset, og ifølge intern salgschef i Glaseksperten Michael Nielsen er der da også tale om en ekstraordinær løsning:

- Forsinkelser er dyre, og med vores nye ekspresproduktion kan vi spare dyrebar ventetid og dermed minimere omkostningerne. Det skaber tryghed for vores kunder, når de ved, at vi altid står klar til at levere et nyt glas lynhurtigt, hvis uheldet skulle være ude, eller der sker noget uforudset. På den måde er vi i stand til at hjælpe kunderne med at holde, hvad de lover.

Glasset afhentes som udgangspunkt på Glasekspertens fabrik, men kan efter aftale fragtes til det ønskede sted.

-dc

Læs mere om Døre & vinduer

23/1 2023