left banner
top banner
right banner

Aktuelle nyheder - El & Belysning

Intego køber op på Sjælland Adm. direktør i Intego Jens Frost Mikkelsen ser opkøbet som den helt rigtige mulighed for at komme endnu tættere på de sjællandske kunder.

Intego køber op på Sjælland

Den tekniske servicepartner Intego overtager nu aktiviteterne i Fini-El i Greve og understøtter dermed sin vækststrategi om en styrket tilstedeværelse på Sjælland

Del artiklen på

Med virkning fra 1. februar 2019 har den landsdækkende tekniske servicepartner Intego overtaget aktiviteterne i installationsvirksomheden Fini El-Installation i Greve. De nuværende 50 medarbejdere fortsætter i Intego. Der er dermed tale om en markant styrkelse af virksomhedens sjællandske setup, og det glæder adm. direktør i Intego Jens Frost Mikkelsen.

- Vi har længe været på udkig efter den rette mulighed for at styrke vores position på Sjælland, og vi er meget glade for, at vi nu er lykkedes med at nå til enighed med ejerne af Fini-el om overtagelsen af virksomheden. Vi har overtaget en stærk forretning med sunde værdier, erfarne og veluddannede medarbejdere, interessante kunder og ikke mindst med stærke evner inden for service, projekter, ABA og termografi, der kan være med at udvikle vores kompetencepalette, fortæller han.

Planen er at integrere Fini-El i Integos eksisterende sjællandske afdeling, Intego København, som dermed kommer til at tælle hele 70 medarbejdere. Derfor er virksomheden lige nu på udkig efter en ny fælles lokal lokation, som inden for seks måneder skal udgøre den nye og større afdeling.

- Det er vigtigt, at vi finder en lokation med plads til vækst, så Intego København bliver en markant spiller på det sjællandske marked. Vi ser et stort potentiale i at komme tættere på de sjællandske erhvervs- og industrikunder og med den nye og styrkede afdeling, får vi et rigtig fornuftigt udgangspunkt, siger Jens Frost Mikkelsen.

Fini-El har gennem de senere år været ejet af de tidligere ansatte Thomas Østerbye og Jesper Sørensen.

-los

Læs mere om El & Belysning

8/2 2019
BelysningBæredygtig belysningEl-artiklerIntelligent belysningKabelkanalerLEDLED lamperLED lyskilderSoldreven belysningSparepærerTilføj dit firma her.
Send en mail.
  • NEWTEK

    NEWTEK

    Intelligent og bæredygtigt belysning og byrumsinventar